Portfolio

 

Met mijn fotografie lever ik graag een bijdrage aan maatschappelijk betrokken projecten. Heel klein of wat groter, in mijn eigen woonplaats Maarssen of wat verder weg. Ik wil graag komen kijken en luisteren, zien en ervaren wat de essentie van een project of activiteit is en vandaaruit een plan maken voor fotografie. In samenspraak met de opdrachtgever.

 

"Veteranen in de Stichtse Vecht". Verwachte verschijningsdatum juni 2017

 

Energie: leven met schizofrenie, een portret. Boek in oplage geleverd aan GGZ instelling Altrecht

 

Sông: kinderen in Vietnam, leven met toekomstperspectief. Boek verkrijgbaar bij Stichting Care4Thekids

 

Woensdag komt Laslo: hond Laslo komt wekelijks op bezoek bij dementerende bewoners in het verzorgingshuis. Expositie

 

Spelende handen: repetitie van het Blaasorkest. Expositie

Als je gaat verhuizen kijk je uit naar je nieuwe woonbestemming maar neem je ook afscheid van je oude huis. Wat is er dan mooier dan een fotoboek dat jouw huis laat zien met foto’s die de sfeer van thuis in beeld brengen? Met een verhuisboek houd je een levendige herinnering aan jouw huis en de periode dat je er hebt gewoond.  Voor meer informatie over een verhuisboek kijk je op www.verhuisboek.nl

Boek Kees:

 

Boek Peter:

 

Boek Annemarie:

Zijn, net als fotografie, van kinds af aan in mijn leven geweest. Ieder paard heeft zijn eigen karakter en ieder paard toont zich op zijn of haar manier aan jou, in reactie op hoe jij je aan het paard presenteert. Daarnaast blijft het fascinerend om paarden onder het zadel of voor de kar in actie te zien. En te fotograferen.

Fries:

 

In het werk:

 

Mennen:

 

Paarden portret:

In je eigen omgeving is zo veel moois te zien, als je maar om je heen kijkt. Het is voor mij een uitdaging iets alledaags bijzonder te laten zijn. Niet op een unieke locatie en onder uitgekiende omstandigheden, maar gewoon op een ochtend of middag omdat het dan op je pad komt.

 

Gevel:

 

C-Fordt: broedplaats voor kunst en cultuur in Maarssen. Expositie 2013 en 2015

 

Bloemen:

 

Zwart: